Onze dienstverlening bestaat uit vijf stappen:

1. Kennismaking 2. Quickscan 3. Koers 4. Subsidie aanvraag 5. Toekenning

We beginnen eerst met de kennismaking en introductie van uw dienst of product. Vervolgens doet ConsultantBos een quickscan waarna er wordt gerapporteerd over de mogelijkheden. Daarna zetten we gezamenlijk een koers uit waarbij ConsultantBos een subsidieaanvraag schrijft en gesprekken voert met de betreffende overheidsinstelling of financierder. Tot slot zal de financiering of subsidie worden toegekend en zal het project van start gaan.

Zoals uit de vijf stappen is op te maken proberen wij zowel de financiële- als tijdsinvestering tot een minimum te beperken door zo veel mogelijk uit handen te nemen en zelfstandig te handelen. In de kern vragen wij van opdrachtgevers slechts een kennismaking, een overlegmoment omtrent de te varen koers en de noodzakelijke documentatie omtrent het project. Daarna nemen wij de procedures van u over.

Tarieven zijn voor ons niet in beton gegoten. Wij gaan graag in gesprek over wat onze service u waard is. Er zijn erg veel factoren die invloed hebben op het berekenen van een gepast tarief en om die reden bekijken wij dat per opdrachtgever. Het is voor ons beter mogelijk om kansen van slagen in te schatten en derhalve dragen wij dat risico graag voor onze opdrachtgevers door op no cure no pay basis te werken. Samenwerken kan alleen op basis van vertrouwen. Wij zetten daarin graag de eerste stap door risico’s te dragen voor het slagen van de samenwerking.